Ajudan’s a abordar el parlament i rep una samarreta de franc!

Aquesta setmana iniciem una sèrie d’accions a les quals demanem la cooperació de tots els pirates per tal d’assolir la nostra fita: entrar al parlament.

Objectiu de la setmana: 10.000 pirates al Facebook. Convida als teus amics a la plana de pirates.cat, i guanya la samarreta oficial de Pirata.cat!!!

Regalarem samarretes directament a qui a més pirates porti, i en sortejarem una pila més. Si tens més amics seguidors de la plana de Pirata.cat, tens més probabilitats d’endur-te una de samarreta de premi!

Bases del concurs:

  • Quan arribem als 10.000 seguidors a la plana de pirates.cat regalarem 100 samarretes. Cal arribar a 10.000 abans del 10/10/2010!!!!
  • Les repartirem de la següent manera:
    1. regalem 25 directament als qui més amics tinguin a la plana
    2. regalem 25 entre els primers que ens enviin que tenen més de 50 amics a la plana en quant arribem a 10.000, no abans!!
    3. sortegem 50 entre la resta de gent
  • Per optar a una samarreta, has de fer el següent:
    • convidar als teus amics (si vols seleccionar-los a tots de cop, pots escriure la comanda javascript:fs.select_all(); a la barra de navegació després de fer click a “suggereix-ho a amistats” que hi ha a sota del logo de Pirata.cat al facebook).
    • has de fer una captura de pantalla de la pàgina. S’ha de veure el nombre de seguidors de la plana (>10.000) i els amics que hi tens en ella.
    • ens has d’enviar un email amb la captura de pantalla a samarretes@pirates.cat, indicant el color que vols (blanc o negre), la talla i el sexe.
  • Si guanyes una samarreta, l’hauràs de vindre a buscar a una de les nostres trobades arreu de Catalunya. Per a qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres a samarretes@pirates.cat

Si no hi ha cap trobada prevista a prop de casa teva, en podem fer una! Dona’ns un cop de ma, i per cada deu assistents en durem una de franc per a tu i aquells qui t’ajudin a organitzar-la!

Vinga, a pels 10.000!!!

14 respostes a “Ajudan’s a abordar el parlament i rep una samarreta de franc!”

  1. A. on

    Si ho he entès bé, és obligatori ser usuari de Facebook per poder participar en aquest sorteig?
    En tal cas, rec que hauríeu de fomentar les xarxes lliures que no pas les propietàries de multinacionals.

    Respon
  2. Quim on

    Bones,

    Us estic enviant el correu per el tema de la samarreta i em retorna un correu d’error, que és el següent:

    : Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table (state 14).

    Respon

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)