Com cada any, Pirates de Catalunya celebra la diada de Sant Jordi alliberant cultura en totes les seves formes. Tornarem a ser al carrer, alliberant tots aquells llibres que ens vulgueu portar. I, com cada any també, oferint a través de la xarxa un lot de llibres electrònics, que aquest any complementem amb una llista de cançons d'artistes que publiquen sota llicència Creative Commons.

I ho fem perquè, de forma contrària a com creuen molts governants, compartir no és pas cap delicte, sinó un acte de generositat que amplia la nostra base cultural. Per tant, difoneu aquesta pàgina, descarregueu-vos els materials, i torneu-nos a buscar als carrers. Alliberem cultura!

El nostre lot de cultura

Pots descarregar-te el nostre lot de cultura per parts - d'una banda la música i de l'altra els llibres - o bé tot junt en un sol arxiu.


Si t'agraden les emocions fortes i disposes d'un client BitTorrent, descarrega't el lot sencer via Torrent amb aquest link.

Pirates?

Pirates de Catalunya és el partit representant del Moviment Pirata Internacional al nostre país. Si vols saber més coses de nosaltres, llegeix el nostre ideari o les nostres 3 Lleis.

Contacta amb nosaltres

Pirates de Catalunya
C/ Rector Triadó 31 - BCN
partit@pirata.cat
http://pirata.cat

Llicència de Creative Commons
Cultura lliure de Pirates de Catalunya està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons