Totes les entrades del bloc El nostre bloc

Oberta la votació per triar el nom de la candidatura el 27S

Des d’avui i fins al dilluns 10 d’agost a les 10:00, es pot votar el nom de la candidatura de Pirates de Catalunya a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre. Tots els noms han estat proposats per afiliats, simpatitzants i persones independents a les xarxes socials i per correu electrònic.

Per votar, si no ets afiliat de *Pirates de Catalunya, has d’entrar en agora.convo.cat i registrar-te amb les teves dades personals i una còpia del DNI. A més, si et registres per a aquesta votació, automàticament podràs votar en les primàries que se celebraran des de dilluns que ve.

Obert el termini de propostes per al nom de la candidatura

Tal com es va fixar en la votació per presentar-nos a les eleccions del 27 de setembre, Pirates de Catalunya vol que aquesta candidatura sigui oberta a la participació de tothom, i per això hem decidit obrir a propostes i votació el nom de la candidatura, perquè sigui el més inclusiva possible.

Qualsevol persona pot proposar via xarxes socials, o amb un mail a partit@pirata.cat, els noms per a la candidatura (que han d’incloure referència a Pirates en algun lloc) fins al dia 6 d’agost a les 23:59. Les propostes hauran de complir la legislació vigent (no estar ja en ús) i respectar els principis de la candidatura i els drets humans.

Pirates de Catalunya acudirà a les eleccions del 27S amb una candidatura oberta a tothom

photo_2015-08-03_23-54-15

Davant la negativa de la resta de forces polítiques a una confluència de base, horitzontal i participativa, que no aposti per la Declaració Unilateral d’Independència, però si per un Referèndum Vinculant i no lligat necessàriament a la legalitat espanyola, l’Assemblea de Pirates de Catalunya ha decidit acudir en solitari, però de manera oberta, a les eleccions catalanes del 27 de setembre.