Totes les entrades del bloc El nostre bloc

Proclamada la candidatura de Pirates de Catalunya a la província de Girona

Aquest dimarts 1 de setembre han sortit publicades les candidatures proclamades per a les eleccions del 27 de setembre a Catalunya. Després del període de recollida d’avals, obligatori per a totes les formacions polítiques extraparlamentàries que desitgin presentar-se a les eleccions, i del període de revisió i compensació de les signatures errònies o il·legibles segons la Junta Electoral Provincial, la candidatura de Pirates de Catalunya – Per Decidir-ho Tot (PIRATA.CAT / XDT) a Girona tindrà presència en aquestes eleccions després d’haver recollit les signatures necessàries. El partit ha pres la decisió de no presentar avals per Barcelona, Tarragona i Lleida per tal de no perjudicar a altres partits extraparlamentaris que podrien veure’s perjudicats en cas d’haver signatures duplicades entre formacions, que serien detectades i descartades a totes les candidatures malgrat que Pirates no hagi assolit el mínim.

Oberta la votació per triar el nom de la candidatura el 27S

Des d’avui i fins al dilluns 10 d’agost a les 10:00, es pot votar el nom de la candidatura de Pirates de Catalunya a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre. Tots els noms han estat proposats per afiliats, simpatitzants i persones independents a les xarxes socials i per correu electrònic.

Per votar, si no ets afiliat de *Pirates de Catalunya, has d’entrar en agora.convo.cat i registrar-te amb les teves dades personals i una còpia del DNI. A més, si et registres per a aquesta votació, automàticament podràs votar en les primàries que se celebraran des de dilluns que ve.

Obert el termini de propostes per al nom de la candidatura

Tal com es va fixar en la votació per presentar-nos a les eleccions del 27 de setembre, Pirates de Catalunya vol que aquesta candidatura sigui oberta a la participació de tothom, i per això hem decidit obrir a propostes i votació el nom de la candidatura, perquè sigui el més inclusiva possible.

Qualsevol persona pot proposar via xarxes socials, o amb un mail a partit@pirata.cat, els noms per a la candidatura (que han d’incloure referència a Pirates en algun lloc) fins al dia 6 d’agost a les 23:59. Les propostes hauran de complir la legislació vigent (no estar ja en ús) i respectar els principis de la candidatura i els drets humans.