Què és PIRATA.CAT?

On 29 novembre 2010, in Pirates de Catalunya, by Capità Pirata

Estem rebent milers de noves visites, i desenes de seguidors a les xarxes socials. Mentre donem la benvinguda, us intentem explicar breument què és PIRATA.CAT:

Hem llençat el primer assalt, i no ens rendim. La propera batalla: les eleccions municipals.

Segueix-nos a FacebookTwitter, i actua!


Articles relacionats:

31 Responses to Què és PIRATA.CAT?

 1. Hem perdut les eleccions pero no deixarem de fer soroll RT @partit_pirata: Què és PIRATA.CAT? http://pirata.cat/bloc/?p=1206

 2. RT @jordixou: Hem perdut les eleccions pero no deixarem de fer soroll RT @partit_pirata: Què és PIRATA.CAT? http://pirata.cat/bloc/?p=1206

 3. […] This post was mentioned on Twitter by Abel, Anibal Estrella, José M. Goig Campoy, PaterZeo, Sergi Jordà and others. Sergi Jordà said: RT @partit_pirata: Què és PIRATA.CAT? http://pirata.cat/bloc/?p=1206 […]

 4. ¡Arrr! ¡Adelante! ¡Que no decaiga!

 5. pinger escrigué:

  El que mes em toca els coj*** es que tot i els “bons” resultats, ens estan ignorant totalment a tots els diaris. A partir d’ara dic si al spam a les busties si ens ho podem permetre.

  També em de fer un esforç ben gran a fora de Barcelona, felicitats y moltes gracies a tots els valents que vareu votar fora de Barcelona. 500 per un costat 500 per altre.

  Gracies a tots els pirates de catalunya.

 6. Esther escrigué:

  Som-hi Pirates! A difondre la bona nova!
  Increible com ignoren els mitjans convencionals al Partit Pirata. Clar, sense ensenyar pit i cuixa i orgasmes varis… És el que té la dignitat!

 7. OSCAR escrigué:

  Jo m’he implicat directament amb una altra candidatura (des de baix) però he dir que el partit pirata em semblava una de les propostes més rigoroses i necessaries, admiro i respecto el vostre ideari i la vostra forma de treballar. Esperem que la gent reflexioni sobre l’actual política i sigui possible construir una democràcia participativa i transparent. Molts dels més importants pensadors anarquistes consideren que és l’hora d’organitzar l’anarquia i l’actualització a la societat postindustrial i l’organització de l’anarquia porta directament a les propostes del partit pirata. Si hi ha candidatura del partit pirata a les municipals a la meva població espero colaborar-hi activament amb tota la meva capacitat de treball, ja que dubto que des de baix o qualsevol de les organitzacions que l’integren puguin presentar-se aqui a Castelldefels. Sort i a continuar treballant per la democràcia i la cultura lliure.