1, 2, 3, 4… pirata!

A Pirates de Catalunya les decisions es prenen democràticament però, a més, les tasques també es fan entre tots els voluntaris que hi participem. Et necessitem! Hi ha moltíssimes coses a fer i ens calen quantes més mans millor. Encara que no tinguis gaire temps, si cada persona ajuda amb el que pot, farem grans coses.

Vols ajudar però no saps per on començar? No et preocupis, aquí tens 4 passos per trencar el gel:

 1. Fes un cop d'ull aquí a les diverses possibilitats d'activisme i col·laboració que et proposem en funció de si disposes de poc o molt temps.   
 2. Pensa en quines són les teves habilitats o on t'agradaria més col·laborar (Maresme, l'Hospitalet, etc), escull un o més grups de treball (campanya, comunicació, creatius, legal) i dóna't d'alta a les llistes corresponents.  
 3. Coneix les eines que més utilitzem:
  • Sistema de Participació Ciutadana – Participa de la democràcia directa votant a favor o en contra de les propostes que hi hagi obertes i fent-ne de noves.
  • Commons – Utilitza els gràfics, fulletons i cartells que hi ha penjats per fer difusió de Pirates de Catalunya.
  • Fòrum – Discuteix propostes i fes-ne de noves.
  • Pads – Si ja estàs en algun grup, visita els pads i mira els documents que hi ha oberts per si pots ajudar a  redactar o traduïr algun article o document, o per participar amb idees als diferents projectes.
    
 4. No tens clar en què pots ajudar? Vine a alguna de les reunions i et donarem idees (aquí tens el calendari). O escriu-nos un missatge dient-nos que vols ajudar. Sempre necessitem mans i tothom pot aportar el seu granet de sorra!